Barnehagen vår

Velkommen til Gjerdrum Friluftsbarnehage

Gjerdrum Friluftsbarnehage er en to avdelingsbarnehage med plass til 39 barn. 
Vi har hovedfokus på friluftsliv og bruker naturen aktivt. Vi har et engasjert og aktivt personale med fokus på gode opplevelser for alle barn. 

Gjerdrum Friluftsbarnehage ligger sentralt til mellom Bekkeberget og Grønlund kun 2 km fra Ask sentrum. Barnehagen ligger i skogkanten i Gjerdrum almenning ved «inngangsporten» til Romeriksåsen – rett ved Lysammen og lysløypa. Skogen er tett på og er en del av daglige aktiviteter. Med sin flott beliggenhet får barna et nært forhold til naturen, og det innbyr til mye fysisk aktivitet. 

I løpet av sommerhalvåret vil barna delta på aktiviteter som sykling, klatring i trær, vannaktiviteter, bærplukking og dyrking av grønnsaker. Om vinteren er det selvfølgelig mye lek i snøen, både med og uten ski. Bålpanna på hver avdeling blir flittig brukt, og barna får kjennskap til å lage mat på bål. 

Vi i Gjerdrum friluftsbarnehage ser på det å være ute i naturen som en egenverdi hvor barnas kreativitet stimuleres, deres utforskertrang trigges, motorikken utvikles, og sansene løper løpsk. I tillegg ser vi at samspillet mellom barna utvikler seg positivt ved å være mye ute i naturen.

Åpningstiden er 07.00-17.00

 

Sosiale medier

Følg oss gjerne på sosiale medier
Facebook: Gjerdrum Friluftsbarnehage ULNA As
Instagram: gjerdrumfriluft